Loppinformation

Den 31 juli kl 11.00 smäller vi av startskottet för premiärupplagan av västkustens gulligaste traillopp, i ett av Bohusläns största Naturreservat! Med start på Hamntorget på Gullholmens centrum och mål på Mor Johannas äng går loppet på den mest natursköna banan du kan tänka dig runt Hermanö på varierande tekniskt underlag av grus, skogsstig och klippor. Efter loppet med start kl 17.00 bjuder vi in till gemensam After Run på Gullholmsbaden. Vi äter gott, dricker svalt och njuter av våra prestationer. Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet. Välkommen till Gullholmen & Hermanö!

Hermanövarvet Trail är begränsat till 250 startande för absolut bästa upplevelse!

Pris på anmälan

Ju tidigare du anmäler dig desto billigare är det, bra va?

395 kr t o m 5/4
445 kr t o m 19/7
495 kr f o m 20/7

Obligatorisk utrustning

- Mugg, kåsa eller flaska (samtliga vätskekontroller utmed banan är självservicestationer utan engångsmuggar)

Matnyttig löparinfo

Distans - 15 km.
Starttid och plats - Hamntorget, Gullholmen, 11.00, 31e juli 2020.
Vätskekontroller - Samtliga vätskekontroller på banan är självservicestationer utan engångsmuggar. Vilket innebär att varje löpare SKA ha med en egen kåsa, mugg eller flaska för att kunna dricka vid vätskestationerna. Mugg, kåsa eller flaska är obligatorisk utrustning för alla löpare på Hermanövarvet Trail.
Begränsat antal platser - 250 st, för bästa löpupplevelse.
Priser? - Vi har ett prisbord fyllt med fina priser från loppets sponsorer.
Medalj?  - Ja, självklart. Specialdesignad medalj i trä endast för Hermanövarvet Trail
Målgång - Mor Johannas äng.
Klasser - Dam och Herr.
Tidtagning - Chip.
Bana - läs allt här, men tillämpa högertrafik.
Sjukvård - kunniga personer finns i målområdet.
Åldersgräns - 18 år. Läs våra allmänna villkor
Anmälan - Anmälan är icke återbetalningsbar. Innan du anmäler dig vill vi också att du tar del av våra allmänna villkor, det blir mycket enklare så för alla. Du hittar dem i menyn ovan.
Efteranmälan - Om du mot all förmodan inte har någon chans att föranmäla dig (varför du nu inte skulle kunna det?) är det möjligt att efteranmäla sig fram till 14.00 den 25/7 - I MÅN AV PLATS. Efteranmälan görs på precis samma sätt som vanliga anmälan, genom vår hemsida, men kostar 100 kr mer. Så föranmäl dig senast 24/7 så underlättar du för oss och sparar dig själv en slant.
Nummerlapp - Hämtas på Hamntorget senast 30 minuter innan start, ska bäras tydligt på bröst eller lår under hela loppet. Annars får du ingen tid.
Omklädning, duschar och toaletter - Vi rekommenderar ombyte i det fria, alternativt kom ombytt till tävlingen. Efteråt erbjuds bad i havet, vill du ta hellre ta en dusch finns det i gästhamnen för 5kr. Toaletter finns också i gästhamnen, gratis.

Följ oss!

Banan då?

Vi kallar det inte för västkustens gulligaste traillopp för intet. Förutom att man startar på Hamntorget på Gullholmen centrum, som sägs vara Sveriges mest tätbebyggda skärgårdsö, springer du sedan i ett av Bohusläns största Naturreservat. Du upptäcker stigar, klippor och vandringsleder man troligtvis inte hittar någon annanstans på Västkusten! Kort och gott, västkustens gulligaste traillopp! Såhär kommer banan se ut! 

After Run

Efter 15km teknisk traillöpning en (förhoppningsvis) varm sommardag är man värd en riktigt After Run! På en After Run njuter man av solnedgång, god mat, man svalkar sig med välkyld dryck, man pratar igenom dagens prestation och lyssnar på svängig livemusik. Låter härligt va?

Vår alldeles egna After Run bjuder vi in till tillsammans med Gullholmsbaden kl 17.00.

Så, beställ ditt After Run-paket när du anmäler dig till loppet och bjud in dina vänner till vårt event på facebook!
Vi ses!  

 

Mer än bara ett lopp!

Hermanövarvet Trail är ett lopp med deltagaren och upplevelsen i fokus. Antalet platser i loppet är begränsat till endast 250 stycken, för att just du ska få en magisk dag på stigarna och klipporna i ett av Bohusläns största Naturreservat. Utmed banan möts du av ett gäng självservicestationer med vätska, utan engångsmuggar, vi och vårt naturreservat tycker inte om engångsprodukter och skräp. Spring med egen mugg, kåsa eller kopp! I mål får alla deltagare ett mycket snyggt minne, i form av vår specialdesignade trämedalj! När du har återhämtat dig, badat i det salta havet, käkat en välförtjänst lunch, hejat i mål löparna som springer Hermanövarvet 10 km är det dags att inta Gullholmsbaden för vår gemensamma After Run! På Gullholmsbaden äter vi gott, dricker svalt och lyssnar på liveband tills solen går ner i horisonten. Det ni, sommarens bästa dag?