Hermanövarvet Trail!

Den 28 juli kl 10.00 smäller vi av startskottet för premiärupplagan av västkustens gulligaste traillopp, i ett av Bohusläns största Naturreservat! Med start på Hamntorget på Gullholmens centrum och mål på Mor Johannas äng går loppet på den mest natursköna banan du kan tänka dig runt Hermanö på varierande tekniskt underlag av grus, skogsstig och klippor. Efter loppet med start kl 17.00 bjuder vi in till gemensam After Run på Gullholmsbaden. Vi äter gott, dricker svalt och njuter av våra prestationer. Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet. Välkommen till Gullholmen & Hermanö! 

Hermanövarvet Trail är begränsat till endast 50 startande för absolut bästa upplevelse! Säkra din plats - anmälan är öppen!

Följ oss!

Banan då?

Vi kallar det inte för västkustens gulligaste traillopp för intet. Förutom att man startar på Hamntorget på Gullholmen centrum, som sägs vara Sveriges mest tätbebyggda skärgårdsö, springer du sedan i ett av Bohusläns största Naturreservat. Du upptäcker stigar, klippor och vandringsleder man troligtvis inte hittar någon annanstans på Västkusten! Kort och gott, västkustens gulligaste traillopp! Såhär kommer banan se ut! 

After Run

Efter 15km teknisk traillöpning en (förhoppningsvis) varm sommardag är man värd en riktigt After Run! På en After Run njuter man av solnedgång, god mat, man svalkar sig med välkyld dryck, man pratar igenom dagens prestation och lyssnar på svängig livemusik. Låter härligt va?

Vår alldeles egna After Run bjuder vi in till tillsammans med Gullholmsbaden kl 17.00. För ynka 129kr får du en matig och fräsch kycklingsallad eller skaldjurssallad inkl dryck (öl/vin/alkoholfritt). Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet, priset för After Run gäller endast vid förbeställning genom anmälan till loppet.

Så, beställ ditt After Run-paket när du anmäler dig till loppet och bjud in dina vänner till vårt event på facebook!
Vi ses!  

 

Hitta hit

Ja, hur hittar man egentligen till Gullholmen och Hermanö? Låt oss berätta allt.

Mer än bara ett lopp!

Hermanövarvet Trail är ett lopp med deltagaren och upplevelsen i fokus. Antalet platser i loppet är begränsat till endast 50 stycken, för att just du ska få en magisk dag på stigarna och klipporna i ett av Bohusläns största Naturreservat. Utmed banan möts du av ett gäng självservicestationer med vätska, utan engångsmuggar, vi och vårt naturreservat tycker inte om engångsprodukter och skräp. Spring med egen mugg, kåsa eller kopp! I mål får alla deltagare ett mycket snyggt minne, i form av vår specialdesignade trämedalj! När du har återhämtat dig, badat i det salta havet, käkat en välförtjänst lunch, hejat i mål löparna som springer Hermanövarvet 10 km är det dags att inta Gullholmsbaden för vår gemensamma After Run! På Gullholmsbaden äter vi gott, dricker svalt och lyssnar på liveband tills solen går ner i horisonten. Det ni, sommarens bästa dag?

Partners