Pris på anmälan

Ju tidigare du anmäler dig desto billigare är det, bra va? 

300 kr t o m 31/5
Alla som anmäler sig innan 31/5 är med och tävlar om snabba trailskor från Salming och superschyssta löpstrumpor från Gococo. Det ni! Dessutom är antalet platser på Hermanövarvet Trail begränsat till 50 st för bästa löpupplevelse, så när det är fullt så är det fullt. Anmäl dig i tid!
350 kr t o m 27/7
400 kr på loppdagen 28/7

Obligatorisk utrustning

- Mugg, kåsa eller flaska (samtliga vätskekontroller utmed banan är självservicestationer utan plastmuggar)
- Mobil

Västkustens gulligaste traillopp!

Du är nu väldigt nära att anmäla dig till premiären av västkustens gulligaste traillopp och förhoppningsvis en toppendag på Gullholmen!

Förutom själva loppet och allt vad det innebär kan (borde) du också beställa vårt After Run-paket som vi erbjuder tillsammans med Gullholmsbaden. Du väljer på antingen matig och fräsch kycklingsallad eller skaldjurssallad inkl dryck (öl/vin/alkoholfritt) som kostar ynka 129kr! På Gullholmsbaden blir det skön stämning, svalkande dryck, gött käk, liveband på scen och kanske ett och annat danssteg frampå kvällen! Det vill du inte missa! 

Innan du anmäler dig vill vi också att du tar del av våra allmänna villkor, det blir mycket enklare så för alla. Du hittar dem i menyn ovan. 

Matnyttig löparinfo

Distans - 15 km.
Vätskekontroller - Samtliga vätskekontroller på banan är självservicestationer utan engångsmuggar. Vilket innebär att varje löpare SKA ha med en egen kåsa, mugg eller flaska för att kunna dricka vid vätskestationerna. Mugg, kåsa eller flaska är obligatorisk utrustning för alla löpare på Hermanövarvet Trail.
Begränsat antal platser - 50 st, för bästa löpupplevelse.
Medalj?  - Ja, självklart. Specialdesignad medalj i trä endast för Hermanövarvet Trail
Starttid och plats - Hamntorget, Gullholmen, 10.00, 28e juli 2018. 
Målgång - Mor Johannas äng.
Klasser - Dam och Herr.
Tidtagning - Chip.
Bana - läs allt här, men tillämpa högertrafik.
Sjukvård - kunniga personer finns i målområdet.
Åldersgräns - 18 år. Läs våra allmänna villkor
Nummerlapp - Hämtas på Hamntorget senast 30 minuter innan start, ska bäras tydligt på bröst eller lår under hela loppet. Annars får du ingen tid.
Omklädning, duschar och toaletter - Vi rekommenderar ombyte i det fria, alternativt kom ombytt till tävlingen. Efteråt erbjuds bad i havet, vill du ta hellre ta en dusch finns det i gästhamnen för 5kr. Toaletter finns också i gästhamnen, gratis.