Hermanövarvet!

Den 28 juli kl 14.00 smäller vi av startskottet för västkustens gulligaste 10 km-lopp! Med start på Hamntorget på Gullholmens centrum och mål på Mor Johannas äng går loppet på en naturskön bana runt Hermanö på varierande underlag av asfalt och grus. Efter loppet bjuder vi in till gemensam After Run, vi äter gott, dricker svalt och njuter av våra prestationer. Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet! Välkommen till Gullholmen & Hermanö!

Följ oss!

Banan då?

Uppvärmning och start på Hamntorget nära färjan och affären. Direkt vid start möts vi av loppets brantaste backe - "chockstart" eller "skönt att ha gjort" är upp till dig. Därifrån bjuder banan på en knapp kilometer asfalt innan en slingrande grusväg leder oss söderut, genom vackra landskap ner till vändpunkten ute på bryggkanten i Klippevik. Efter vändningen löper vi tillbaka samma trånga passage (se upp för möte!) och uppför dagens andra tuffa uppförsbacke. Därefter löper vi tillbaka längs vattnet, förbi stranden och inte minst vätskedepån(!) vid Grindebacken. Väl tillbaka på asfalten är det inte långt kvar, och efter den långa backen (nedför den här gången) tar vi vänster vid kyrkan och in på Mor Johannas äng för målgång på fotbollsplanen.

After Run

Efter 10km löpning en (förhoppningsvis) varm sommardag är man värd en riktigt After Run! På en After Run njuter man av solnedgång, god mat, man svalkar sig med välkyld dryck, man pratar igenom dagens prestation och lyssnar på svängig livemusik. Låter härligt va?

Vår alldeles egna After Run bjuder vi in till tillsammans med Gullholmsbaden. För ynka 129kr får du en matig och fräsch kycklingsallad eller skaldjurssallad inkl dryck (öl/vin/alkoholfritt). Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet, priset för After Run gäller endast vid förbeställning genom anmälan till loppet.

Så, beställ ditt After Run-paket när du anmäler dig till loppet och bjud in dina vänner till vårt event på facebook!
Vi ses!  

 

Hermanövarvet tycker om

Vi på Hermanövarvet gillar Sjöräddningssällskapets arbete på västkusten. Därför är vi stolta över att efter årets lopp skänka en gåva till Sjöräddningssällskapet. Det kan ni som springer också göra! I anmälan till Hermanövarvet får man nämligen chansen att antingen få vår medalj vid målgång eller välja att vi som arrangör skänker motsvarande belopp, medaljens värde, till Sjöräddningssällskapet. Bra va?
 
Sjöräddningssällskapet, tack för ert jobb!   

Hitta hit

Ja, hur hittar man egentligen till Gullholmen och Hermanö? Låt oss berätta allt.

Partners