Loppinformation!

Den 27 juli kl 15.00 smäller vi av startskottet för västkustens gulligaste 10 km-lopp! Med start på Hamntorget på Gullholmens centrum och mål på Mor Johannas äng går loppet på en naturskön bana runt Hermanö på varierande underlag av asfalt och grus. Efter loppet bjuder vi in till gemensam After Run, vi äter gott, dricker svalt och njuter av våra prestationer. Du beställer ditt After Run-paket direkt i anmälan till loppet! Välkommen till Gullholmen & Hermanö!

Hermanövarvet är begränsat till 250 startande för absolut bästa upplevelse!

Pris på anmälan

Ju tidigare du anmäler dig desto billigare är det, bra va? 

195 kr t o m 14/4
295 kr t o m 24/7
395 kr på loppdagen 27/7

Matnyttig löparinfo

Distans - 10 km.
Starttid och plats
- Hamntorget, Gullholmen, 15.00, 27e juli 2019. 
Målgång - Mor Johannas äng.
Klasser - Dam och Herr.
Tidtagning - Chip.
Medalj - Ja, självklart. 
Priser - Vi har ett prisbord fyllt med fina priser från loppets sponsorer. Dessutom belönas segraren i dam respektive herrklass med 2500kr i prispengar.
Bana - läs allt här, men tillämpa högertrafik.
Sjukvård - kunniga personer finns i målområdet.
Anmälan - Anmälan är icke återbetalningsbar. Innan du anmäler dig vill vi också att du tar del av våra allmänna villkor, det blir mycket enklare så för alla. Du hittar dem i menyn ovan. 
Åldersgräns - 
18 år. Deltagare mellan (född -04) 15-18 år får springa med målsmans tillstånd, mejla oss på info@hermanovarvet.se. Läs våra allmänna villkor
Nummerlapp - Hämtas på Hamntorget senast 30 minuter innan start, ska bäras tydligt på bröst eller lår under hela loppet. Annars får du ingen tid.
Efteranmälan - Om du mot all förmodan inte har någon chans att föranmäla dig (varför du nu inte skulle kunna det?) är det möjligt att efteranmäla sig fram till 14.00 den 27/7 - I MÅN AV PLATS. Efteranmälan görs på precis samma sätt som vanliga anmälan, genom vår hemsida, men kostar 100 kr mer. Så föranmäl dig senast 24/7 så underlättar du för oss och sparar dig själv en slant.
Omklädning, duschar och toaletter - Vi rekommenderar ombyte i det fria, alternativt kom ombytt till tävlingen. Efteråt erbjuds bad i havet, vill du ta hellre ta en dusch finns det i gästhamnen för 5kr. Toaletter finns också i gästhamnen, gratis. 

Följ oss!

Banan då?

Uppvärmning och start på Hamntorget nära färjan och affären. Direkt vid start möts vi av loppets brantaste backe - "chockstart" eller "skönt att ha gjort" är upp till dig. Därifrån bjuder banan på en knapp kilometer asfalt innan en slingrande grusväg leder oss söderut, genom vackra landskap ner till vändpunkten ute på bryggkanten i Klippevik. Efter vändningen löper vi tillbaka samma trånga passage (se upp för möte!) och uppför dagens andra tuffa uppförsbacke. Därefter löper vi tillbaka längs vattnet, förbi stranden och inte minst vätskedepån(!) vid Grindebacken. Väl tillbaka på asfalten är det inte långt kvar, och efter den långa backen (nedför den här gången) tar vi vänster vid kyrkan och in på Mor Johannas äng för målgång på fotbollsplanen.

After Run

Efter 10km löpning en (förhoppningsvis) varm sommardag är man värd en riktigt After Run! På en After Run njuter man av solnedgång, god mat, man svalkar sig med välkyld dryck, man pratar igenom dagens prestation och lyssnar på svängig livemusik. Låter härligt va?

Vår alldeles egna After Run bjuder vi in till tillsammans med Gullholmsbaden.

Så, beställ ditt After Run-paket när du anmäler dig till loppet och bjud in dina vänner till vårt event på facebook!
Vi ses!