Anmälan Hermanövarvet 10 km

Pris på anmälan

Ju tidigare du anmäler dig desto billigare är det, bra va? 

200 kr t o m 1/5
250 kr t o m 27/7
300 kr på loppdagen 28/7

Västkustens gulligaste lopp!

Du är nu väldigt nära att anmäla dig till västkustens gulligaste lopp och förhoppningsvis en toppendag på Gullholmen! 

Förutom själva loppet och allt vad det innebär kan (borde) du också beställa vårt After Run-paket som vi erbjuder tillsammans med Gullholmsbaden. Du väljer på antingen matig och fräsch kycklingsallad eller skaldjurssallad inkl dryck (öl/vin/alkoholfritt) som kostar ynka 129kr! På Gullholmsbaden blir det skön stämning, svalkande dryck, gött käk, liveband på scen och kanske ett och annat danssteg frampå kvällen! Det vill du inte missa! 

Innan du anmäler dig vill vi också att du tar del av våra allmänna villkor, det blir mycket enklare så för alla. Du hittar dem i menyn ovan. 

Matnyttig löparinfo

Distans - 10 km.
Starttid och plats
- Hamntorget, Gullholmen, 14.00, 28e juli 2018. 
Målgång - Mor Johannas äng.
Klasser - Dam och Herr.
Tidtagning - Chip.
Bana - läs allt här, men tillämpa högertrafik.
Sjukvård - kunniga personer finns i målområdet.
Åldersgräns - 18 år. Deltagare mellan (född -03) 15-18 år får springa med målsmans tillstånd. Läs våra allmänna villkor
Nummerlapp - Hämtas på Hamntorget senast 30 minuter innan start, ska bäras tydligt på bröst eller lår under hela loppet. Annars får du ingen tid.
Efteranmälan - Om du mot all förmodan inte har någon chans att föranmäla dig (varför du nu inte skulle kunna det?) är det möjligt att efteranmäla sig fram till 12.00 den 28/7. Efteranmälan görs på precis samma sätt som vanliga anmälan, genom vår hemsida, men kostar 50 kr mer. Så föranmäl dig senast 27/7 så underlätter du för oss och sparar dig själv en slant.
Omklädning, duschar och toaletter - Vi rekommenderar ombyte i det fria, alternativt kom ombytt till tävlingen. Efteråt erbjuds bad i havet, vill du ta hellre ta en dusch finns det i gästhamnen för 5kr. Toaletter finns också i gästhamnen, gratis.