Nyheter

När motivationen tryter, när värdet inte är som du tänkt, när löparskorna känns obekväma eller när det egentligen är för tidigt för att träna, då vill vi att du ska in och hänga här! Här samlar vi intervjuer, bilder och andra nyheter för att du ska känna dig motivera och inspirerad inför ditt Hermanövarv!

Hermanödubbeln för Mattias

Känner du precis som Mattias Pettersson att ett lopp inte är tillräckligt? Lugn. Gör som Mattias och spring Hermanödubbeln! Kort och gott, både Hermanövarvet Trail och Hermanövarvet 10 km på en och samma dag. Läs mer om vad Mattias tänker om Hermanödubbeln här.

Hermanödubbeln

Känner du att ett lopp inte är tillräckligt? Lugn. Spring Hermanödubbeln! Kort och gott, både Hermanövarvet Trail och Hermanövarvet 10 km på en och samma dag.

Catarina Malmberg - You never run alone!

Catarina Malmberg är inte bara regerande mästare. Hon har vunnit Hermanövarvet de TVÅ senaste åren. Vi var nyfikna på vad som var hemligheten bakom framgångarna - och hörde av oss till Catarina.

Hermanövarvet tycker om..

Vi på Hermanövarvet tycker om Sjöräddningssällskapet och det arbetet som görs på västkusten. Läs mer om hur vi bidrar och hur du som deltagare i Hermanövarvet också kan bidra!

Magnus Carlsson - stammis på prispallen!

Vi tog ett snack med Magnus Carlsson, journalist på Göteborgsposten och trefaldig pallplatsare på Hermanövarvet. Han pratar om “Hermanöförbannelsen” och om avundsjukan på podkollegan Ina Lundström.

Tävlingsledare Max & Linus

Max & Linus heter vi som i år arrangerar Hermanövarvet. Vill du veta mer om oss, vad Hermanövarvet egentligen är och våra bästa knep för att besmästra Hermanövarvet - läs intervjun som race.se gjorde med oss!